Bandyfest og Seriefinale i Bandy

Postet av Strømsgodset IF den 9. Feb 2016

Vi spiller årets siste seriekamp mot Oslo-laget Frigg, og inviterer i den forbindelse til en real fest på Marienlyst. VIP'en holder nemlig åpent før kamp og så lenge vi holder ut når matchen er ferdigspilt...

Her oppfordres alle med blått hjerte til å møte opp for å støtte og feire den gjenoppståtte bandyavdelingen i vårt kjære Strømsgodset IF

Slakter'n fra Gulskogen byr på gratis pølser og toddy, og selv om opprykket til 1. divisjon allerede er i boks, har gutta lovet å gi full gass!

Dette arrangementet vil du ikke gå glipp av! BLÅ HELE ÅRET


Bandyfest og Seriefinale



Vi cruiser videre!

Postet av Strømsgodset IF den 17. Jan 2016

Vi cruiser videre mot opprykk!

Det ble spennende mot slutten, men vi vinner til slutt 5-4 over Røa denne iskalde søndagskvelden. Vi skal ikke ta noe for gitt, men nå skal det mye til for at vi ikke rykker opp til første divisjon!😄

Også denne gangen stilte Slakter'n fra Gulskogen opp med gratis pølser og toddy til en solid gjeng som møtte opp for å heie oss frem. Vi er veldig takknemlige for støtten!

Banens beste ble forsvarskjempen Nicolai Landstad Hansen, som ble belønnet med et saftig kjøttstykke fra Axel Andersen AS. De som kjenner Nico vet at han er vant til å få kjøtt, så dette var på ingen måte en ny opplevelse for han...

(Når det er sagt understreker vi for øvrig at de ensomme damene der ute fremdeles kan få telefonnummeret til Nico på forespørsel!)

Det kommer et eget Facebook-arrangement på dette, men i forbindelse med årets siste seriekamp legger vi opp til en real fest på Marienlyst. VIP-området vil åpnes med ølservering før kamp, og holdes åpent utover kvelden for alle Godset-patrioter.

Merk av lørdag 13. februar klokka 18.00 i kalenderen.

SIF-GUTT HEI!




Ny seier til Strømsgodset Bandy

Postet av Strømsgodset IF den 17. Des 2015

Vi feirer seier over Snarøya med 4-0 på Marienlyst! Forferdelige spilleforhold, men de blå styrte kampen enkelt inn til seier. David Bugge (avbildet, med dollarglis) var banens beste da vi inntok TABELLTOPP i andre divisjon! TIFO-gruppa var selvfølgelig på plass med fyrverkeri så fort seieren var sikret...

Kveldens målscorere var Jon Ruben Wiulsrud 2, André Bergstrøm og Magnus Styrmoe. SIF-gutt hei!

Dagens match sponsor: Western Bilgummi AS. Kenneth Western sto for overlevering av dagens BB premie til David





Godset Bandy til 2. Divisjon neste sesong

Postet av Strømsgodset IF den 4. Mar 2015

Godset Bandy har gjort en stor og flott innsats i denne sesongen og avsluttet med to strake og overbevisende seiere mot Haslum i kvalik til 2. div. Dette lover godt og vi gratulerer herved med opprykk. Noen er slitne i kroppen i dag etter å ha spilt nesten helekampen i går :-).Vi fremhever at Stian og Andre var banens beste og gratulerer disse med noterte. Uttalt fra sikker kilde er dette en gjeng som har det mye morro sammen og de gleder seg alle sammen til neste sesong. 


Bak fra venstre: Espen Enberg, Andre Bergstrøm, Stian Paulsen, Kjell T. , Joakim Mikkelsen, Jon Ruben Weilsrud, Svein Espen Sørstad, Thomas Tafjord, Tom Skinnes, Kjell Inge Granlund,
Nede til venstre: Ronny Presberg, Andre Andersen, Christoffer Nilsen, Peder A. Hansen, Sindre Heidum Larsen, Prabhjot Singh Jhotti.

Ikke på bildet: Kristian Lyngstad, Stian Møller, Marius Undersrud,

Tusen takk til :

Støtteapparat: Espen Enberg, Kjell Arne Bergstrøm, Marit Bergstrøm, John Arnesen, Kjell T. Bjørkli
Matrialgutta: Ola Stærkeby, Lasse Nysæther, Reidar Sæther.

Tusen takk til sponsorer: Axel Andersen AS, GoodYear, Western Bilgummi AS, Johansen & Skarra AS, Kings Arms, Drammen Høvleri AS, KF Entreprenør AS.


SIF Bandy Men

Postet av Strømsgodset IF den 7. Nov 2014



Da er serien i gang og vi startet mot Hauger. Laget som stilte var;Peder-Marius,Tom,Jon Ruben,Pa,Andre B--Stian, Ronny,Sindre--Christoffer,Kjell Inge. Innb; Lars Tore,Joakim,Kristian.
Ble liggende under etter første, putta to, men endte med et 2-7 tap. Vi tar dem på hjemmebane, kommenterer Jon Ruben etter kampen. Gratulerer Sindre med sine to første scoringer for sesongen, måtte det komme mange flere.
Neste kamp er borte mot Røa 19. november kl 20.00. Vi ønsker dem lykke til.