Flott ramme rundt nok en seier

Postet av Strømsgodset IF den 3. Jan 2016

Strømsgodset IF Bandy møtte i kveld NTNUI. Lett snødrev og -4 grader.

Med gratis pølser og toddy til de fremmøtte, var det en stemning på tribunen man sjelden ser i norsk bandy. Den harde kjernen av Strømsgodsets fotballsupportere stilte opp med rå effekter, og skapte en fantastisk ramme rundt kampen. Vi slår trønderlaget NTNUI 6-3 foran 175 tilskuere på Marienlyst, og står nå med fem seire av seks mulige!

Ruben Wiulsrud setter inn 1-0, men rett før pause setter NTNUI inn sitt første. 1-1 til pause. Etter pausen utligner Nicolai "Mayweather" Hansen til 2-1, Tobias Jensen banker inn 3-1 på corner, Magnus Styrmoe til 4-2, rett etter scoring av NTNUI. Andre Andersen dunket inn et vakkert langskudd til 5-2, Tobias Jensen setter straffe til 6-2. Kampen ender 6-3 etter en siste fra NTNUI.

Vi takker publikum, støtteapparat, dommere og bortelag for en morsom idrettsopplevelse på Marienlyst.

En spesiell takk rettes til vår trofaste sponsor Aksel Andersen som sto for pølsene - Slakter'n fra Gulskogen er uhyre viktig for oss og flere andre idrettslag i byen vår!