HURRA!!!

Postet av Strømsgodset IF den 6. Des 2014

Vi har nå nådd målet om 100 bankmøter med DNB hvilket betyr at alle fotball- og håndballagene i SIF får utdelt nye drakter i 2015! En svært god jobb er lagt ned, og alle som har vært i banken og hatt møte kan nå klappe seg tilfreds på skuldra og vite at man har vært med å bidra!

Draktene ankommer i løpet av januar, nærmere beskjed rundt utdeling kommer. Takk til alle som har deltatt og takk til DNB som bidrar med nye drakter til oss.

En fantastisk førjulsgave til store og små spillere i SIF


Gode priser og Cashback

Postet av Strømsgodset IF den 17. Nov 2014Vi har nå inngått en avtale med Mobilverkstedet.no som gir gode priser på reperasjon og kjøp av tillegg til telefoner. Reparerer du din telefon hos Mobilverkstedet.no, støtter du samtidig Strømsgodset IF.
Skulle dere ha en telefon som ikke er helt seg selv, velgere dere Mobilverkstedet.noJul i Skogen

Postet av Strømsgodset IF den 17. Nov 2014

Søndag 30. november og søndag 7. desember arrangerer vi i samarbeid med Kinnerud Gård Jul i Skogen, som er et stort førjulsarrangement for barn, med åpen Gård hos Fjompenissen , julenissens snekker verksted samt servering av julegrøt til alle.G12 - Strømsgodset IF på Fornebu FK Elitecup

Postet av Strømsgodset IF den 17. Nov 2014

SIF 2002 ble nr 7 av 10 lag i Fornebu FK's Elitecup etter 2 tap, 2 seire og 1 uavgjort. 2 gode Bergenslag, 1 topp svensk lag og mange gode østlandslag gjorde at cupen ble topp trening for oss! Tette fine kamper med herlig innsats! Utviklende for både gutter og trenere!
SIF Bandy Men

Postet av Strømsgodset IF den 7. Nov 2014Da er serien i gang og vi startet mot Hauger. Laget som stilte var;Peder-Marius,Tom,Jon Ruben,Pa,Andre B--Stian, Ronny,Sindre--Christoffer,Kjell Inge. Innb; Lars Tore,Joakim,Kristian.
Ble liggende under etter første, putta to, men endte med et 2-7 tap. Vi tar dem på hjemmebane, kommenterer Jon Ruben etter kampen. Gratulerer Sindre med sine to første scoringer for sesongen, måtte det komme mange flere.
Neste kamp er borte mot Røa 19. november kl 20.00. Vi ønsker dem lykke til.Medlemmer av Hovedstyret

Postet av Strømsgodset IF den 22. Okt 2014

Leder: Finn Andersen Tlf.: 90 111 696
Nestleder: Trygve Kollberg Tlf.: 982 63 348
Styremedlem: Anne Mette Stuvstad Tlf.: 913 34 142
Styremedlem: John Arnesen Tlf.: 417 69 074 (Bandy)
Styremedlem: Even Jokstad Tlf.: 913 57 228 (Fotball)
Styremedlem: Rune Larsen Tlf.: 917 16 998 (Håndball)
Styremedlem: Stian Torsrud Tlf.: 974 07 423 (SIF-huset)
Styremedlem: Morten Didriksen Tlf.: 918 60 389 (IFF)SEND BYTT BANK TIL 04800 !

Postet av Strømsgodset IF den 13. Okt 2014

Det skal lønne seg å bytte bank. Ikke bare for A-laget, men for hele klubben. I tillegg til å skape enda bedre rammer for sukkess både på Senior- og juniornivå, vil bankbyttet gi vind i seilene for alle fotballtilbud i regi av Strømsgodset. Bankbytte kan også lønne seg for deg. Ikke bare fordi laget du støtter får mer igjen for samarbeidet, men også fordi vi med 191 års erfaring i Drammen kan gi deg gode råd når det gjelder bank. Det er tross alt det vi kan best.Dette er en test

Postet av Strømsgodset IF den 6. Okt 2014

KontortidG16 - Dagens kamp mot Stoppen 2

Postet av Strømsgodset IF den 6. Okt 2014


Dagens kamp på Gulskogen er mellom G16 - Strømsgodset IF 2 og Stoppen 2. Her skulle det være mulig med en 3 poenger! Lykke til i dag.Elektronisk Søknad om politiattest for frivillig arbeid i Strømsgodset IF

Postet av Strømsgodset IF den 6. Okt 2014


Til frivillige i Strømsgodset IF

Som et ledd i vårt arbeid for å bli en enda bedre klubb lanseres nå en mulighet for våre frivillige til å fornye eller innhente Politiattest i forbindelse med sitt frivillige arbeid i klubben. MinID er påkrevd.

Følgende skal gjøres:

1. Ta kontakt med Strømsgodset IF og få bekreftese på ditt frivillige arbeid i klubben. Oppgi hvem du har vært i kontakt med.

2. Du vil motta en signert PDF fil som bekrefter din rolle i Strømsgodset IF
3. Benytt dette dokumentet som vedlegg til søknaden på disse sidene! (MinID)
4. Legg ved filen som bekrefter din rolle
5. Benytt Frivillige organisasjoner på Kategori og Formål
6. Send Søknad

Du vil motta en mail med Politiattest som fremvises eller sendes til Strømsgodset IF.


Spørsmål rettes til Strømsgodset IF.

Med Vennlig Hilsen
Styret i
Strømsgodset IF

Bestill postkasse til jul!

Postet av Strømsgodset IF den 24. Sep 2014

Marius Norup Normann lagger den offisielle Strømsgodset postkassen for oss. For bestilling, gå til denn linken!

Normann DesignStrømsgodset IF -Fotball

Postet av Strømsgodset IF den 10. Sep 2014

Hei og velkommen til våre nye sider.
Artikklene på denne siden vil vise våre nyheter fortløpende. Dersom du er ute etter nyheter for laget ditt, går du til nedtreksmenyen over. Her vil du finne ditt lag og nyheter relatert til laget.Velkommen til Strømsgodset Idrettforening

Postet av Strømsgodset IF den 10. Sep 2014

Vi legger for tiden om på våre hjemmesider. Endringene vil føre til mer levende sider og flere brukere kan legge inn sine kommentarer via sine profiler eller brukerkontoer. Vi vil også legge til muligheten for å dele våre artikler med facebook og twitter og gjøre det mulig å tagge bilder på instagram som dukker opp på være sider. Velkommen skal dere være.