Elena Lyubråten - landslaget

Postet av Strømsgodset IF den 25. Apr 2022

Norges Håndballforbund er invitert til å delta i Special Olympics Pre-Games i Berlin i juni.

Strømsgodset Idrettsforening er stolte over å kunne meddele at vår egen Elena Lyubråten er tatt ut til å delta for Norge. Elena er svært glad for å få representere Norge i sin idrett, og for Strømsgodset IF er det fantastisk at våre utøvere kan få slike muligheter. Vi heier på deg Elena!

Norges Idrettsforbund, ved Special Olympics Norge, er ansvarlig for troppen som sendes av gårde. I håndballturneringen skal 11 spillere og tre ledere representere Norge i det som blir et test arrangement for World Games i Berlin i 2023. 

«Håndball for alle» er viktig, og med denne utøvergruppa bidrar vi til å virkeliggjøre mottoet. Vi synes det er kjempemoro å få delta med et lag i Pre-Games, som er "prøveleker" til neste års Special Olympics World Games. Også i 2023 skal vi delta med et kvinnelag, sier prosjektleder for inkludering i Norges Håndballforbund, Eva Skei.

Dette er viktig for å få synliggjort aktiviteten for denne utøvergruppa, og ikke minst flott for utøverne å få delta på.

De som er tatt ut er valgt blant rundt 1500 spillere i regionene, hvor det endelige uttaket ble gjort etter en samling i Drammen 11. - 12. mars. 

Det er stor stas og en opplevelse for livet å få være med på et slikt representasjonslag for norsk håndball. Spillerne gleder seg stort, og det gjør vi som er ledere og trenere også, sier Eva Skei.

Laget drar fra Gardermoen 17. juni, og returnerer fra Berlin 25. juni. To ledere og en lege fra NIF deltar i troppen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.